Wanneer je een bezoek brengt aan een museum, wil je als een verrijkt persoon het museum verlaten. Maar hoe doe je dat? Hoe kijk je naar kunst? En hoe kan kunst mij iets leren over mijn dagelijks leven en hoe kan kunst mijn gedachte meer ruimte geven?

Cursusbeschrijving

Als groep is het mogelijk een museum onder begeleiding te bezoeken.

Richtprijs en maatwerk

De kosten zijn afhankelijk van tijdsbestek én van de grootte van de groep: Vanaf 4 personen en één dagdeel: € 200 excl. entree museumgeld. Bij meerdere personen € 25 p.p. tot maximaal 12 personen. 

Voor bedrijven is het mogelijk een museumbezoek te integreren in het operationele bedrijfsproces. Dit is uiteraard maatwerk, maar uit ervaring is duidelijk dat dit enorme inzichten en ideeën geeft. Bij grotere groepen of meerdere dagen wordt in overleg de prijs bepaald. 

Bezoek IKOB Eupen en Ludwig Forum Aachen was geslaagd!

  • Inschrijven kan niet meer. Bezoek vond plaats 26 november 2019.
  • Het museumbezoek was naar IKOB in Eupen, gecombineerd met het Ludwig Forum in Aken.
  • € 25 per persoon, excl. entree museumgeld en excl. reiskosten.

De herinnering aan dit bezoek zal anders zijn dan 'gewoon naar kunst kijken'. Het zal gericht zijn om antwoorden via kunst of een expositie te krijgen op dagelijkse vragen. Het zal je geestelijke, emotionele en cognitieve kennis verrassend vergroten. 
Volgend jaar november weer een nieuwe museumdag, maar u kunt het hele jaar door een museumdag voor uw groep, bedrijf aanvragen.

Tip: Bezoek de Johanna van Brabant Salon in het Paviljoen, bij chateau st. Gerlach, Houthem. In ruim een uur vertel ik over het proces van het tot stand komen van de kunstwand (zie bij projecten: Oostwegel Collection). Daarbij neem ik u mee tussen de kunst en wetenschap wat de grote inspiratie vormden om deze werken te kunnen maken. Een goede combinatie ook om het kunstproces te vergelijken met bedrijfsprocessen.

Meer informatie

info@claudiavolders.nl

Zie ook www.kunstindialoog.nl